hydro-x

HYDRO-X

hydroxEste produsul nostru clasic conţinând toţi compuşii organici şi anorganici, nevolatili ce caracterizează procedeul Hydro-X. Prin utilizare, se generează abur pur 100% . Drept pentru care este certificat pentru industria alimentară.

 Domeniul de utilizare

HYDRO-X se utilizează pentru condiţionarea chimică a apei de alimentare a cazanelor de abur în scopul obţinerii de abur pur şi în scopul protejării cazanelor de abur la coroziune şi depuneri. Hydro-X se utilizează la tratarea agentului...

HYDRO-CLEAN

hydrocleanAceastă gamă conţine antiscalanţi şi biocide. Este destinată protecţiei membranelor din instalaţiile de osmoză inversă faţă de înfundarea cu depuneri cristaline sau acumulării de biomasă.

 

HYDRO-X E10 SUPER

hydroxe10Este un derivat al Hydro-X. Are aceeaşi compoziţie dar cu un conţinut mai ridicat de tanin si un aport mai redus de NaOH. Se utilizează acolo unde concentraţia de oxigen rezidual este ridicată. Nu conţine compuşi volatili.

 

 

 
Protecţia Mediului

Substanţele organice din componenţa HYDRO-X E 10 SUPER sunt în totalitate bio-degradabile.

 

Manipulare

HYDRO-X E10 SUPER este etichetat ca produs din categoria “C” – coroziv. Pe durata manipulării se vor utiliza...

HYDRO-TAN10

hydrotanProdusele din această gamă sunt disponibile cu un conţinut variat de tanin. Conţin DEHA care este un inhibitor de oxigen ce realizează şi pasivizarea suprafeţelor. DEHA este un compus volatil cu efect de alcalinizare a condensului.

Protecţia Mediului

Ca urmare a tratarii apei cu HYDRO-TAN 10, apa purjată din cazan va avea pH-ul cuprins între 11 si 11,5.

Substanţele organice din componenţa HYDRO-TAN 10 sunt în totalitate bio-degradabile.

 

Manipulare

HYDRO-TAN 10 este etichetat ca...