Unitati compacte de osmoza inversa

Unitati compacte de osmoza inversa

Noua noastra serie de unitati compacte de tip CU:RO este compusa dintr-un sistem complet de osmoza inversa, impreuna cu pre-tratare pe aceeasi cadru din otel inoxidabil – gata de utilizare. Conceptul aduce urmatoarele avantaje:

 

 

 

  • sistem predeterminant cu o gama de optiuni standard pentru pre-tratare; achizitie si proiectare simpla
  • testata in fabrica ca un intreg; riscuri minime la punere in functiune
  • montare pe cadru; instalare sigura si rapida
  • design compact cu dimensiuni gabarit minime

Seria include 5 dimensiuni diferite, cu iesire standard de apa demineralizata de la 0.4 la 2.0 m³/h – fiecare disponibila cu trei optiuni pentru pretratare.

 Pretratament:

Pretratarea adecvata a apei de alimentare a unui sistem RO este un factor esential pentru o functionare cat mai indelungata fara probleme. Blocarea membranelor de solide in suspensie, depunerea de minerale, si alte impuritati trebuie sa fie prevenite prin masuri adecvate. Mineralele care dau duritate pot fi eliminate prin dedurizarea apei, solidele in suspensie sunt indepartate intr-un filtru mecanic, in timp clorul liber pot fi eliminat intr-un filtru cu carbune activ. Puteti selecta dintre optiunile de pretratare urmatoarele:

  • Dedurizare SIMPLEX
  • Dedurizare DUPLEX, care functioneaza in paralel
  • Dedurizare si declorinare DUPLEX, cu rasina si carbune activ in aceeasi coloana pentru dedurizarea si indepartarea de clor liber, care functioneaza in paralel

 

In plus, toate unitatiile sunt echipate cu un filtru mecanic special, care este fiabil si usor de intretinut. O clapeta de sens pentru a separa unitatea de sistemul public de apa este de asemenea standard pe toate unitatile.

Panoul de control SE30

Un sistem de control EUROWATER proiectat, integrand un panou operator si un controler logic programabil (PLC), este accesibil pe partea frontala a unitatii, impreuna cu debitmetrele si manometrele.

Panoul de comanda este extrem de simplu de utilizat. Panoul are un ecran mare, iluminat, pentru controlul si monitorizarea optima a operatorului. Structura meniului este standardizata si disponibila in mai multe limbi pentru un acces facil si rapid la datele de functionare si setarile parametrilor. Tastele de pe panoul frontal fac posibila programarea, fara a incalca clasa de protectie IP54.

Altele:

  • Tablou de control pentru alimentarea cu energie, cu intrerupatorul principal si protectie a motorului pentru pompa RO.
  • Masurarea conductivitatii cu compensare de temperatura si semnal de iesire 4-20 mA