Decarbonatare

PriDecarbonataren decarbonatare, duritatea si continutul de bicarbonati din apa sunt reduse, astfel, continutul de saruri din apa este redus cu aproximativ 75%. Se utilizeaza pentru productia de apa pentru cazanele de abur, in termoficare sau ca apa de proces in productia de bere.

 

 Avantaje si referinte

Gradul de purjare al cazanului este considerabil redus in comparatie cu situatia in care se utilizeaza apa dedurizata ca apa de alimentare pentru cazan. In cazul in care compozitia apei este potrivita pentru decarbonatare, metoda este adecvata pentru cazane mari si nu este scumpa pentru functionare. In procesul de fabricare al berii, continutul de bicarbonati este foarte important. Continutul redus de bicarbonati se poate realiza prin amestecul de apa decarbonatata cu apa bruta.

Descrierea instalatiei

Debite pentru modulele standard: 1-50 m³/h. Instalatiile sunt produse dintr-o coloana sau doua. Coloanele sunt de otel protejate anticoroziv cu polipropilena. O instalatie completa pentru producerea apei de alimentare a cazanului, cuprinde de obicei decarbonatarea, degazorul de CO2 si statia de dedurizare.

 Tipul DCM/DCMH

  • Debit: 1.5-14 m³/h pe modul.

O coloana si doua coloane, gata montate pe cadru metalic.


Tipul DCTFA

EUROWATER furnizeaza instalatii cu un debit de pana la 50 m³/h. Instalatiile au o unitate de regenerare separata.