Instalatii de osmoza inversa

Instalatii de osmoza inversaInstalatiile de acest tip sunt utilizate pentru producerea de apa demineralizata, fara utilizarea de acid clorhidric si hidroxid de sodiu. Printre altele, instalatiile sunt utilizate in centrale termice, centrale termice de cartier, spitale, centre de dializa si laboratoare, pentru apa de proces in industria farmaceutica si industria chimica, precum si in legatura cu instalatiile de umidificare. Instalatiile RO elimina virusii si bacteriile si nu cauzeaza probleme apei reziduale. Instalatiile elimina pana la 90% substantele organice si retin 98-99% din sarurile din apa.

 

 Avantaje

Transportul, depozitarea si manipularea acidului si a sodei sunt evitate. Instalatiile sunt extrem de economice in privinta spatiului ocupat datorita designului compact. Instalatiile sunt de inalta calitate, au nevoie de o intretinere minima iar fiabilitatea este foarte mare.

Descrierea instalatiei

Debite pentru modulele standard: 50 l/h - 60 m³/h. Instalatiile RO sunt fie produse sub forma de module standard sau la comanda in functie de cerinte. Instalatiile cuprind componentele selectate de inalta calitate. Acestea sunt complet automate cu monitorizare electronica de calitate.

Instalatii la comanda

Exista multe posibilitati de a comanda. Aproape toate componentele si parametrii pot fi variate si combinate. EUROWATER are o mare experienta in producerea sistemelor de conducte RO, in mai multe tipuri de materiale,cum ar fi PP, PE, PVDF, cat si in otel inoxidabil. Fundatia si cadrul , de asemenea, pot fi livrate din otel inoxidabil.

RO A1

  • Debit: Pana la 180 l/h.

Model montat pe perete sau pe podea. Pompa centrifugala, prefiltru de 1 µ, panou de comanda cu contor de conductivitate si de controlul automat al calitatii, precum si debitmetre din PVC.

RO B1

  • Debit: Pana la 2.4 m³/h.

Recipiente de presiune din otel inoxidabil montate vertical. Membrane 4”. Circulatie ajustabila, pompe de inalta presiune din otel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comanda cu controlul conductivitatii, control al calitatii automat, debitmetre din PVC si robinete de calitate.

Tipul CU:RO – instalatii compacte

  • Debit: Pana la 2 m³/h.

Sistem RO complet cu pretratare (filtrare cu carbune activ si /sau dedurizare). Instalatiile sunt simple, rapide si in conditii de siguranta datorita montarii pe cadru cu toate conductele interne si cu cablajul deja facut. Vezi mai multe la capitolul Instalatii compacte CU:RO

RO B2

  • Debit: Pana la 9.6 m³/h. 

Recipiente de presiune din otel inoxidabil montate orizontal. Membrane 4”. Pompe de inalta presiune din otel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comanda cu controlul conductivitatii, control al calitatii automat si debitmetre din PVC.

RO C3

  • Debit: Pana la 35 m³/h.

Recipiente de presiune din otel, montate orizontal, acoperite cu polietilena. Membrane 8”. Pompe de inalta presiune din otel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comanda cu controlul conductivitatii, control al calitatii automat, debitmetre din PVC si robinete pentru spalare de calitate.

RO C4

  • Debit: Pana la 60 m³/h.

Recipiente de presiune din otel, montate orizontal, acoperite cu polietilena. Membrane 8”. Pompe de inalta presiune din otel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comanda cu controlul conductivitatii, control al calitatii automat, debitmetre din PVC si robinete pentru spalare de calitate. Instalatiile sunt proiectate in functie de cererea clientului.