Instalatii de filtrare

Instalatii de filtrareInstalatiile de filtrare sunt utilizate in mai multe scopuri diferite: de pretratare inainte de tratarea apei de circulatie, a apei de alimentare la cazanele de abur, apa de racire si a apelor uzate.

 

 

Avantaje

Gama larga de produse EUROWATER face selectia posibila pentru nenumarate tipuri de filtrare – chiar si in lichide cu valori extreme ale PH-ului si a temperaturi.

Descrierea instalatiei

  • Debite pentru instalatii standard: Pana la 200 m³/h. Instalatiile de filtrare acopera diferite tipuri: filtre de presiune cu saci filtranti, filtre de cartus, filtre cu hydroanthracit, filtre cu pietris, instalatii de carbonatare si instalatii pentru proiectele de filtrare speciale.

  • Instalatia este constituita din instalatii cuschimb de ioni selectiv, filtru multimedia cu pietris si filtru cu carbune activ. Aplicatie: indepartarea de metale grele in productia de placi cu circuite imprimate.

 

Filtre de presiune cu sac filtrant de tip EF/EFG

  • Debit: Pana la 25 m³/h pe modul. Densitatea porilor: De la 1 µ.

Ideal pentru filtrarea jobs cu cerinte grele pe debite si spatiu. Utilizate pentru filtrarea apei din cazan si a apelor de racire, agentului termic in instalatiile de termoficare, apelor de spalare in industria de tratament de suprafata si in industria electronica.

 

Filtre cu cartus

  • Debit: Pana la 30 m³/h. Densitatea porilor: 0.2-75 µ.

Utilizate pentru filtrarea volumelor mici de apa. Domeniile tipice de aplicare sunt pentru apa industriala si de proces, cat si pentru apa de racire si sistemele de apa calda.

 

Filtrare cu hydroanthracit de tip EFT/EFTB

  • Debit: Pana la 200 m³/h pe modul.

Filtru de presiune pentru filtrare multistrat. Viteza de curgere ideala. Potrivit pentru colectarea de particule mucoase. Utilizate pentru polisarea apelor uzate care sunt tratate conventional, filtrarea apei de circulatie, cum ar fi apelor de racire, precum si pentru filtrarea apei din pisciculturi., etc

 

Filtre de presiune de tipul FNS/FNSA

  • Debit: Pana la 8 m³/h

Utilizate acolo unde apa contine cantitati mari de impuritati mecanice. Mediul filtrant este compus in conformitate cu cerintele. Nenumarate domenii de aplicare din cadrul industriei, inclusiv apele recuperate si filtrarea apelor recirculate.

 

Filtre de nisip

  • Debit:Pana la 200 m³/h.

Filtru de presiune cu pietris. Folosit pentru pre-filtrare inainte de orice alta tratare a apei, reducerea SDI (Silt Density Index) inainte de osmoza, cat si pentru filtrarea apelor de racire.

 

Instalatii de carbonizare

  • Debit: Pana la 100 m³/h pe modul.

Filtru de presiune cu hidrolit de calcliu. Sunt utilizate spre exemplu pentru cresterea duritatii apei distilate, sunt folosite in industria marina pentru a produce apa potabila prin evaporarea apei de mare.