Filtre de presiune

Filtre de presiuneAceste tipuri de instalatii sunt utilizate pentru tratarea apei subterane si a apelor de suprafata. De obicei sunt folosite pentru reducerea fierului, manganului si amoniului.

Filtrele de presiune pot fi de asemenea utilizate pentru campurile speciale de aplicare, cum ar fi declorinarea apei, refolosirea apei de proces, filtrarea apei de mare, filtrarea finala a apelor reziduale industriale sau municipale.

 

 

 

Avantaje

Sistemul flexibil, cu multe module standard, este rezultatul preturilor avantajoase si face nenumarate aplicatii posibile. Instalatiile sunt simple si in acelasi timp extrem de eficiente si de incredere. Design-ul face ca instalarea si intretinerea sa fie relativ usoara.

Descrierea instalatiei

Debitul de module standard: Pana la 100 m³/h per unitate. Instalatiile dispun de spalare inversa, manuala sau automata. Coloanele sunt realizate fie din otel sau otel inoxidabil. In interior, coloanele sunt protejate impotriva coroziunii in functie de utilizare si de asemenea alegerea de mediu filtrant se bazeaza pe considerente individuale.

Tipul NS/NSB

  • Debit: Pana la 12 m³/h per unitate

Ideale pentru cerintele mici si mijlocii de apa potabila. Livrat standard intr-un tip galvanizat sau vopsit. Echipat cu placa distribuitor. Etichetat CE.

Tipul TF/TF

  • Debit: Pana la 100 m³/h per unitate

Tipul TF/TFB are multe utilitati si poate fi personalizat de client. Echipat cu placa distribuitor. Etichetat CE. Poate fi livrat la comanda – a se vedea mai multe in conformitate cu instalatiile de filtrare.