Instalatii dedurizare apa

Instalatii dedurizare apaPrin dedurizare, sarurile de calciu si magneziu din apa sunt schimbate cu saruri de sodiu, care nu provoaca neplacerile apei dure. Metoda este utilizata in industrie si institutii, la tratarea apei de cazan, de centrale termice de cartier, spalatorii, turnuri de racire, etc.

 

 

 

 

Solutii individuale

Programul amplu face posibila alegerea instalatiilor optime pentru proiect, in functie de nevoia de apa de alimentare continua sau discontinua

Descrierea instalatiei

Debit pentru module standard: Pana la 150 m³/h per unitate. Instalatiile pot fi SIMPLEX sau DUPLEX , precum si instalatii de apa rece sau apa calda. Coloanele de filtrare sunt fabricate din otel si protejate anticoroziv cu polietilena. Fiecare instalatie este livrata cu o unitate de control adaptata nevoilor. Regenerarea functie de debit este cea mai buna din punct de vedere economic .

Instalatiile gata montate pe cadru asigura o instalare sigura si rapida

Mai multe dintre instalatiile DUPLEX pot fi livrate cu dotari standard, ca o unitate in care coloanele, sistemul de conducte si automatizarea sunt construite impreuna si montate pe un singur cadru. Conceptul de „Plug & Play” asigura o instalare sigura si rapida.

Instalatii de apa calda

Mai multe din seria instalatiilor noastre pot trata apa calda pana la 85°C. Coloanele pentru filtrare si vanele cu 5 cicluri sunt concepute special pentru acest scop. Constructia face ca sa fie potrivite pentru instalatii sanitare.

Rezervorul de saramura – Preparatorul de saramura

Rezervoarele de saramura sunt realizate din polietilena si sunt usor de umplut si de curatat. Preparatorul de saramura poate fi adaugate la mai multe serii de instalatii si sunt livrate standard cu instalatiile STFA.

Tipul SM/SG

  • Debit: Pana la 3.6 m³/h.

Tipul SM este utilizat pentru dedurizarea de apa rece.

Tipul SG este utilizat pentru dedurizarea apei calde pana la 85°C.

Posibilitate de montare pe acelasi cadru la instalatiile DUPLEX.

Tipul SF/SFH og SFG/SFHG

  • Debit: Pana la 32 m³/h per unitate.

Sistem de conducte electro-placat.

Instalatiile SFG/SFHG sunt folosite pentru dedurizarea apei calde pana la 85°C.

Tipul SMH/SML

  • Debit: Pana la 26 m³/h per unitate.

Instalatiile sunt montate pe un cadru cu conducte si conexiuni electrice efectuate din fabrica.

Tipul SMP

  • Debit: Pana la 30 m³/h per unitate.

Instalatiile sunt montate pe un cadru cu conducte si conexiuni electrice efectuate din fabrica.

Sistemul de conducte este autoprotejat cu robinete cu bila pneumatica.

Tipul STFA

  • Debit: Pana la 150 m³/h per unitate.

Instalatiile STFA sunt livrate standard, cu placa injectoarelor care asigura utilizarea optima de sare, schimbator de ioni si spalare inversa. Instalatiile au unitate de regenerare separata si preparator de saramura complet automat.