eurowater

Degazoare

DegazoareDegazoarele sunt utilizate pentru reducerea continutului de oxigen, acidului carbonic si a aerului din apa, pentru tratarea apei de alimentare la cazanele de abur si a agentului termic in termoficare.

 

 

Avantaje

Reducerea continutului de oxigen si CO2 minimizeaza riscul de coroziune. Toate degazoarele sunt produse din materiale care le asigura o viata indelungata, o inalta fiabilitate operationala si un minim de intretinere a instalatiilor dumneavoastra.

Descrierea...

Instalatii de apa

Instalatii de apaO solutie completa de tratare a apei consta in mai multe etape de tratament, de exemplu: filtrare, dedurizare, demineralizare – toate sunt controlate de la un cabinet de control central Aceste unitati trebuie sa fie puse la un loc la fata locului.

Instalatii de apa complete gata pentru utilizarea de tratament.

Pentru siguranta optima

Daca utilizatorul final sau contractantul sunt incerti sau daca instalatia nu poate fi realizata la nivel local in cadrul scopurilor determinate economic...

Instalatii dedurizare apa

Instalatii dedurizare apaPrin dedurizare, sarurile de calciu si magneziu din apa sunt schimbate cu saruri de sodiu, care nu provoaca neplacerile apei dure. Metoda este utilizata in industrie si institutii, la tratarea apei de cazan, de centrale termice de cartier, spalatorii, turnuri de racire, etc.

 

 

 

 

Solutii individuale

Programul amplu face posibila alegerea instalatiilor optime pentru proiect, in functie de nevoia de apa de alimentare continua sau discontinua

Descrierea...

Instalatii de demineralizare

Instalatii de demineralizareInstalatiile de acest tip produc apa demineralizata, prin intermediul tehnologiei schimbului de ioni.

Printre altele, ele sunt utilizate in spitale si laboratoare, precum si in productia de apa de proces, apa pentru cazane de abur de inalta presiune, cazane de apa calda cat si in productia apei de racire.

 

Avantaje

Instalatiile sunt asamblate cu un design modular, care le ofera preturi competitive. Gama standard de produse EUROWATER acopera cele mai multe cerinte. Instalatiile au...

Instalatii de filtrare

Instalatii de filtrareInstalatiile de filtrare sunt utilizate in mai multe scopuri diferite: de pretratare inainte de tratarea apei de circulatie, a apei de alimentare la cazanele de abur, apa de racire si a apelor uzate.

 

 

Avantaje

Gama larga de produse EUROWATER face selectia posibila pentru nenumarate tipuri de filtrare – chiar si in lichide cu valori extreme ale PH-ului si a temperaturi.

Descrierea instalatiei

Debite pentru instalatii standard: Pana la 200 m³/h. Instalatiile de filtrare...

Instalatii de osmoza inversa

Instalatii de osmoza inversaInstalatiile de acest tip sunt utilizate pentru producerea de apa demineralizata, fara utilizarea de acid clorhidric si hidroxid de sodiu. Printre altele, instalatiile sunt utilizate in centrale termice, centrale termice de cartier, spitale, centre de dializa si laboratoare, pentru apa de proces in industria farmaceutica si industria chimica, precum si in legatura cu instalatiile de umidificare. Instalatiile RO elimina virusii si bacteriile si nu cauzeaza probleme apei reziduale. Instalatiile...