Despre Noi

Hydro-x S.R.L. este o firma infiintata in anul 1996, specializata in acoperirea intregului flux tehnologic de tratare a apei din sectorul industrial. Deoarece scopul nostru principal este de a fi alaturi de clientii nostri, prin a le oferi servicii de cea mai inalta calitate, Hydro-x S.R.L este reprezentantul a doua din cele mai renumite companii din intreaga lume dedicate exclusiv rezolvarii problemelor apelor industriale. Ne face o deosebita placere de a fi alaturi de dumneavoastra cu o gama larga de solutii chimice si instalatii de filtrare, produse conform celor mai inalte cerinte, respectiv ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001 de Hydro-x A/S Danemarca.

Hydro-x A/S este o companie optimista care si-a creat o experienta ampla in decursul celor 70 de ani, de monitorizare zilnica a necesitatilor clientilor mondiali, pentru conditionarea apei de cazan din centralele termice, instalatiile de termoficare si a instalatiilor de racire.

Cel de al doilea partener al nostru, pe care il reprezentam in Romania este compania SILHORKO EUROWATER A/S Danemarca, fondata in anul 1936 cu o experienta primordiala in productia de instalatii  de tratare a apei (dedurizare, demineralizare, filtrare, deferizare, degazoare).

Deoarece unul din obiectivele noastre de activitate este de a oferi o buna eficientizare a proceselor tehnologice, cresterea calitatii si nu in ultimul rand realizarea de economii substantiale, echipa noastra de service asigura servicii de consultanta gratuite, venind astfel in sprijinul dumneavoastra cu solutii tehnice de eficientizare la instalatiile de abur, apa ce le aveti in exploatare.

Pe parcursul intregului proces de tratare a apei, suntem alaturi de dumneavoastra, in gasirea si implementarea tuturor solutiilor tehnice privind reducerea consumurilor energetice, rezultat dorit de client.

S.C. HYDRO-X este autorizat I.S.C.I.R si detine Avizul Sanitar eliberat de Ministerul Sanatatii pentru solutiile chimice Hydro-x.