Apa pentru umidificare

sub.png

Industria tipografică, industria lemnului, prelucrarea legumelor și  a fructelor și industria textilă sunt ariale în care menținerea, prin umidificarea aerului, a unui climat interior bun este de mare importanță. Scopul umidificării este de a meține constantă calitatea produselor finite, de a permite producții ridicate, și de a asigura un climat interior având o temperatură constantă și o umiditate confortabilă. Prin umidificare inconveniente precum depunerile de praf, electricitatea statică, sau uscarea mucoasei nazale sunt evitate.

Apa demineralizată
Un proces de umidificare optim cu minimum de intreținere necesită apa demineralizată. Aceasta poate fi produsă fie într-o instalație de demineralizare cu răsini schimbătoare de ioni fie prin osmoză inversa (filtrare cu membrană).

Întreținere minimă
Instalațiile EUROWATER sunt foarte fiabile și necesită minimum de intreținere. Mai mult,  oferim contracte de service ca să vă asigurăm că instalația dumneavostră lucrează eficient și că problemele neprevăzute sunt rezolvate rapid si eficient.

picture14.png
Instalatie complexa de tratare a apei constand din : instalatie de dedurizare, instalatie de osmoza inversa, pompa dozatoare, lampa ultraviolet UV, rezervor, pompe de alimentare si tablou electric.